Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fostul avocat al Bombonicai Prodana il critica pe Liviu Dragnea pentru presiunile la adresa inaltei Curti cu privire la desemnarea completelor de cinci judecatori: `incapatanarea lui este neproductiva`

B1 B1,
Fostul avocat al Bombonicai Prodana il critica pe Liviu Dragnea pentru presiunile la adresa inaltei Curti cu privire la desemnarea completelor de cinci judecatori: `incapatanarea lui este neproductiva`

Avocatul Adrian Toni Neacsu, cel care a reprezentant-o pe fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, il critica pe seful PSD pentru persiunile. continuă pe B1

Plangere la Curtea Suprema impotriva modului de stabilire a completelor de judecata. Plangerea vizeaza dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul avocat al Bombonicai Prodana in dosarul DGASPC, Adrian Toni Neacsu, a depus, vineri, o plangere la Curtea Suprema, impotriva hotararilor care au stabilit componenta completelor de 5 judecatori in materie penala in anul 2018, in document fiind ceruta anularea acestora, anunta Mediafax.

Cumatrul lui Liviu Dragnea si Cristian Poteras, trimisi in judecata pentru coruptie

Nasul fiului lui Liviu Dragnea, Paul Sorin Stanescu, si fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, au fost trimisi in judecata de DNA, pentru abuz in serviciu si spalare de bani. Prejudiciul depaseste 26 milioane de euro.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Zvonuri despre remanieri in Guvernul Dancila. De care ministri este nemultumit Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, pe 21 septembrie, ca dupa referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o sedinta Comitetului Executiv National PSD in care se va discuta remanierea, precizand.

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, si cele 4 femei ofensate din PSD, chemate in instanta pentru procesul cu Times New Roman

Irina Tanase, iubita liderului PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premier al Romaniei, Gabriela Firea, primar al Capitalei, Carmen Dan, ministru de Interne, si Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, trebuie sa dea o declaratie pe 26 octombrie in.

Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

Liviu Dragnea le face noi promisiuni pensionarilor romani. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor sustine ca prin noua lege a pensiilor, care urmeaza sa fie adoptata, toate pensiile vor fi dublate pana.

PNL, mutare-soc pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea

Opozitia vrea sa modifice regulamentul Camerei Deputatilor pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea de la conducerea acesteia.

Liviu Dragnea s-a razgandit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore in aceasta saptamana

Liviu Dragnea pune frana pentru o saptamana Legii Offshore pentru care tot el s-a batut cu pumnii in piept. Dupa ce legea a trecut luni pe repede inainte in Senat, unde PSD si ALDE au adus modificari in.

VIDEO Ce a patit fiul lui Liviu Dragnea cand a plecat de la stadionul Giulesti si cum a scapat de furia unui suporter

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a asistat, pe stadionul Giulesti, la meciul echipei pe care o finanteaza, Turris Turnu Magurele, cu Rapid.

Jurnalist de la Gazeta Sporturilor, bruscat de bodyguarzii fiului lui Liviu Dragnea

Bodyguarzii lui Dragnea Jr. l-au bruscat pe reporterul GSP Razvan Lutac in timp ce-l filma pe fiul lui Liviu Dragnea, prezent la meciul de fotbal Rapid - Turnu Magurele.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )